Ideas para invitarme a comer

image

Tortiglioni con salsa de chourizo, bacon e coñac

Ingredentes para 2 persoas:
-180 grs de tortiglioni
-50 grs de chourizo
-120grs de cintas de bacon
-200ml de nata líquida
-30gr de coñac
-Aceite de oliva vitxen extra
Poñemos a fervela pasta con un pouco de sal e aceite. Cortalo chourizo en liscas, por nunha sartén con aceite xunto co bacon. Deixar facer, removendo ata que o chourizo comeze a soltalo aceite. Vetter na sartén pouco ,emos da metade do coñac, remover un par de minutos e engadila nata.
Remover durante un minuto e engadilo resto do coñac, seguir removendo ata que a salsa espese.
Cando a pasta estee “al dente” escurrir e mezclar coa salsa.

Advertisements

About santifervenzas

Electromecánico (en dique seco)de profesión. Empeñado en divulgar o patrimonio cultural,histórico e natural de Fervenzas en particular e do resto do concello de Aranga. Pasando a maior parte do tempo libre adicado a chapucillas varias e a recorrer camiños e corredoiras
Esta entrada foi publicada en Uncategorized. Ligazón permanente.

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair /  Cambiar )

Google photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google. Sair /  Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair /  Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair /  Cambiar )

Conectando a %s